Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Articles
  • News
  • Tournaments
  • Online Leagues
  • Hacks/Resources
  • ROMs
    • Yearly Tecmo Releases
  • Documentation

Categories

  • League Games
  • Tecmo Tournament Live Feeds
  • Misc
  • Re-Creation
  • Strategy

Forums

  • Welcome to TecmoBowl.org
    • Getting Started
    • Off-Topic
  • Tecmo Super Bowl
    • Tecmo Super Bowl - NES
    • All Other Versions
  • Downloads
    • Download Support
  • Hacking/Emulation
    • Hacking Documentation
    • ROM Editing Discussion
    • Editors/Emulation
    • Other Games
  • Tournaments
    • Live Tournaments
    • Online Tournaments
  • Online Tecmo Leagues
    • Online Leagues Lounge
    • Tecmo Player's Circuit Online Lounge
    • The World Tecmo Federation
    • High Speed Tecmo League
    • Tournament Training League
    • Tecmo 2K League
    • United States Football League
    • OnlineTecmo.com
    • The Tecmo Video Vault
  • Tecmo Syndication
  • Archives
  • HSTL's League Discussion
  • SEGA GENESIS SPORTS's Games and Updates

Categories

  • Tecmo Super Bowl - NES
    • TecmoBowl.org Official Yearly ROMs
    • NFL By Year
    • Misc ROMs
  • Tecmo Super Bowl - SNES / GEN
    • SNES
    • Genesis
  • Tecmo Bowl - NES
  • Other - NES / SNES / Genesis / Other
    • NES
    • SNES
    • Genesis
    • Other
  • Emulators
  • Editors, Tools & Misc
  • Tecmo Super Bowl Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Yahoo


Jabber


Skype


Website URL


Discord


MSN


Location


Interests


Tecmo Titles


Custom Title

Found 1 result

  1. Hello, This is the 2nd time now this has happened to me. I returned the first cartridge after it only worked for about an hour. After I put it in my NES and took it out 3-4 times to play other games it stopped working. Now the 2nd TSB17 I received does not work. I put it in played 2 games and now, in the middle of the game it randomly restarted itself. Now when I try to turn the game on, the cartage will not even start up, it just has a white line across the screen. The power button just flashes. My NES has a new 72 pin connector installed in it. I have over 80 NES original cartridges and I can randomly grab any 1 of the 80 games and they will work perfectly the first time. I put in any other of my NES carts they all start right up instantly with no issues. I put in the TSB17 and get a white line. Please let me know if this is a known problem and if there is a fix? I have looked everywhere on the net and cant find any information on the subject. I also see they have stopped selling the cartridge does this mean there are know problems with the cartridges? Thanks, Steve
×
×
  • Create New...