Sign in to follow this  
Followers 0
davefmurray

View New Content - Not Working?

11 posts in this topic

Since all the shuffling has happened I do not receive any Off Topic or Getting Started forum posts in my View New Content tab. Is there a cache or the like to be reset or emptied?


Share this post


Link to post
Share on other sites

I receive content everywhere except these two forums and their subforums.


Share this post


Link to post
Share on other sites

I am guessing that some forums got merged and/or renamed and moved. The issue was my filters were set to off or hidden for these.


 


OMG I CAN HAZ OFFTOPIC AGAIN


Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmmm MGK's newest thread didn't show up for me. WTF KNOBBE?!?


Share this post


Link to post
Share on other sites

It works fine for me, too.  Did you check the "Filter by Forum" option to make sure that you are signed up for this forum's content?


Share this post


Link to post
Share on other sites

It works fine for me, too.  Did you check the "Filter by Forum" option to make sure that you are signed up for this forum's content?

Yea here is a snapshot of my filters from the top -

Y3uM?AWSAccessKeyId=AKIAJSVQN3Z4K7MT5U2A

 

Correct. Anything new or any replies in these sections no-show for me any more. Worked fine pre-shuffles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try reseting your view

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.